تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آشنایی با تنظیمات بایوس در لپ تاپ های اچ پی

نمایندگی لپ تاپ اچ پی در کرج

تعمیرات لپ تاپ اچ پی در کرج

آشنایی با تنظیمات بایوس در لپ تاپ های اچ پی

بایوس چیست؟

آی سی بایوس یک قطعه کوچک است که بر روی مادربرد قرار گرفته و بر خلاف ظاهر کوچک خود اطلاعات زیادی در خود جای داده و وظایف مهم و گسترده ای بر عهده دارد. عملکرد کلی بایوس نیز به عنوان یک فریمور مدیریت، تشخیص و تست انواع ورودی خروجی ها می باشد.
حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید که منظور از فریمور چه بوده و عملکرد آن چگونه است. فریمور به تراشه های الکتریکی گفته می شود که برنامه های سطح پایین در آن ذخیره شده و کنترل دستگاه را عهده دار می شوند. بایوس یکی از مهمترین فریمور ها بوده که ورودی خروجی ها را مدیریت و کنترل کرده و سبب ایجاد ارتباط بین قطعاتی مانند: هارد، کارت گرافیک، سی پی یو و... می‌شود.
از دیگر وظایف بایوس بوت شدن یا همان بالا آمدن سیستم می باشد که اگر قطعه بایوس دچار هرگونه آسیب شده و یا تنظیمات مربوط به بخش نرم افزاری آن به هم بخورد، اجرای تمامی امور مربوط به بایوس دچار اشکالاتی می شود.
بایوس لپ تاپ به گونه ای طراحی شده که میتوانید با وارد شدن به تنظیمات آن و انجام اعمالی در تنظیمات، از امکاناتی برخوردار شوید. در این مقاله آموزش وارد شدن به تنظیمات بایوس لپ تاپ های hp و چگونگی دسترسی به آنها همچنین ترفند های موجود برای فعال کردن گزینه هایی که در نهایت سبب بهبود عملکرد سیستم و راحتی بیشتر شما می‌شود توسط نمایندگی لپ تاپ اچ پی کرج بیان شده است.

کاربرد بایوس در لپ تاپ های  hp

بر اساس مطالب گفته شده در مورد بایوس در قسمت های قبلی توسط نمایندگی تعمیرات لپ تاپ اچ پی در کرج متوجه وظایف مهم و گسترده بایوس که کلیت آن شامل مدیریت و کنترل انواع ورودی خروجی ها می باشد، شده اید. همچنین بایوس وظیفه بوت کردن و بالا آوردن سیستم را نیز عهده دار می باشد که به دلیل چنین کاربردهایی از اهمیت بالایی در هر دستگاه برخوردار است. در واقع بایوس عمل بوت کردن دستگاه را با کمک تشخیص رکورد راه انداز اصلی روی حافظه که بر روی آن تنظیم شده است انجام می دهد. 
باید بدانید که به بایوس  Rom Bios نیز گفته می‌شود. علت این نامگذاری ویژگی خواندنی بودن بایوس است. حافظه فقط خواندنی مانند بایوس فقط حین انجام اموری چون به روزرسانی کردن و... قابل تغییر است. پس نتیجه می گیریم که برای ایجاد تغییر در تنظیمات بایوس باید ابتدا آن را آپدیت کنیم. آموزش آپدیت کردن بایوس در مقالات دیگر به طور کامل برای شما کاربران لپ تاپ های hp شرح داده شده که می توانید در صورت لزوم آن را مطالعه فرمایید.

چگونه می توان به تنظیمات بایوس لپ تاپ اچ پی وارد شد؟

کمپانی اچ پی با گذشت زمان همواره به روزترین دستگاه های لپ تاپ را ارائه کرده است. از این رو همیشه نسخه های جدید دارای ویژگی ها و امکانات بیشتری بوده‌اند. شرکت اچ پی در تمامی قسمت های لپ‌تاپ‌های خود نسبت به زمان ارائه، تغییراتی در بخش های مختلف ایجاد کرده که این تغییرات شامل قسمت بایوس لپ تاپ نیز می‌شوند. به همین دلیل نحوه ورود به تنظیمات بایوس در لپ تاپ های قدیمی و جدید اچ پی تفاوت هایی با هم دارند.
اگر شما از کاربران مدل های قدیمی تر لپ تاپ hp هستید، جهت بوت شدن بایوس باید کلید F1 را فشار دهید و اگر از لپ تاپ های جدید اچ دی استفاده میکنید، جهت بوت شدن بایوس باید پس از روشن شدن و ظاهر شدن لوگوی hp کلید F10 را بر روی صفحه کلید فشار دهید.
برای وارد شدن به تنظیمات  Boot Menu هم، اقدام به فشردن کلید Esc بر روی کیبورد کنید تا بتوانید به راحتی دستگاه خود را از فلش یا سی دی بوت کنید.

آشنایی با قابلیت‌های تنظیمات بایوس در لپ تاپ های اچ پی

Date & Time: تنظیم و نمایش تاریخ – تنظیم و نمایش ساعت
IDE 0 Master: تنظیم و نمایش دستگاهی که به پورت IDE0 روی مادربرد نصب شده و در حالت Master  قرار گرفته است.
IDE 0 Slave: تنظیم و نمایش دستگاهی که به پورت IDE0 روی مادربرد نصب شده و در حالت Slave موجود است.
IDE 1 Master: تنظیم و نمایش دستگاهی که به پورت IDE1 روی مادربرد نصب شده و در حالت Master  قرار گرفته است.
IDE 1 Slave: تنظیم و نمایش دستگاهی که به پورت IDE1 روی مادربرد نصب شده و در حالت Slave قرار دارد.
Serial ATA 0: تنظیم و نمایش دستگاهی که به پورت SATA0 روی مادربرد نصب شده است.
Serial ATA 1: تنظیم و نمایش دستگاهی که به پورت SATA1 روی مادربرد نصب شده است.
Floppy Device – Drive A / Drive B: تنظیمات و فعال/غیرفعال کردن درایو فلاپی دیسک.
System Information: نمایش اطلاعات کلی مربوط به سیستم

آشنایی با قابلت های ویژه تنظیمات بایوس در لپ تاپ های اچ پی

Boot Sector Protection :Enable/ Disable: فعال یا غیرفعال بودن سیستم، حفاظت از خرابی و دستکاری غیرمجاز بایوس توسط ویروس ها و اتفاقات ناخواسته
Full Screen Logo Screen : Enable/ Disable : نمایش یا عدم نمایش لوگوی شرکت سازنده مادِربورد در حین روشن شدن سیستم
: Quick Booting : Enable/ Disable با فعال کردن این قسمت، سیستم پس از گذشت 10 ثانیه از چک کردن تنظیمات، شروع به بالا آمدن می‌کند.
Boot Up Num-Lock LED : [ON / OFF : مشخص کردن وضعیت پیش فرض چراغ Numbers Keys
Boot Sequence C, CD-Rom,A / A,CD-Rom,C / CD-Rom.C,A / CD- Rom,A,C : با وارد شدن به این بخش می توانید اولویت مراجعه سیستم برای بالا آمدن را به دستگاه دلخواه بدهید.
Hard Disk Boot Priority : HDD 0 / HDD 1 / HDD 2/… :  تنظیم اولویت بین هارد دیسک‌ها برای بالا آمدن (اینکه سیستم عامل با کمک کدام هارد بالا بیاید)
First(1st) Boot Device : Hard Disk / CD-ROM / Floppy / USB HDD/… :  تنظیم اولین دستگاهی که توسط سیستم برای بوت شدن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
Second(2nd) Boot Device : Hard Disk / CD-ROM / Floppy / USB HDD/… : تنظیم دومین دستگاهی که توسط سیستم برای بوت شدن مورد استفاده قرار می‌گیرد ( به دستگاه دوم تنها زمانی مراجعه می‌شود که دستگاه اول نتوانسته سیستم را بوت کند).
Third(3rd) Boot Device : Hard Disk / CD-ROM / Floppy / USB HDD/… : تنظیم سومین دستگاهی که توسط سیستم برای بوت شدن مورد استفاده قرار می‌گیرد ( به دستگاه سوم تنها زمانی مراجعه می‌شود که دستگاه دوم نتوانسته سیستم را بوت کند).
Other Boot Device: تنظیم دیگر دستگاه‌ها که توسط سیستم برای بوت شدن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 1 اسفند 1400ساعت 19:07 توسط ایمان | تعداد بازديد : 55 | |